THE GREAT EUROPEAN LIGHTSHOW – DUTCH EDITION
09/04/2024

vrijdagavond 26 april 2024, Parkeerplaats Pampushaven Almere

 

Simon Pollock, op X en YouTube beter bekend als XLightshows, is een Britse Tesla fan die er als hobby ‘Tesla light shows ontwerpen’ op na houdt. Zo heeft hij eerder al de World Wide show gedaan en wil hij in ons Koningsweekend met heel Europa een nieuwe show de wereld in sturen.

Daarnaast heeft ‘ie ook een wereldwijde show op het programma: May the 4th be with you… Oftewel: de World Wide Star Wars show. Die wil hij op 4 mei gaan doen. Omdat 27 april en 4 mei in Nederland nu net onhandige data zijn om ’s avonds bij elkaar te komen en herrie te maken, gaan wij de Nederlandse versie in alvast opnemen op vrijdagavond 26 april a.s. Dat doen we op parkeerplaats Pampushaven in Almere. Aan de Oostvaardersdijk.

We verzamelen daar tussen 19:30 en 20:00, om vlak voor zonsongang de eerste show en net erna de tweede show te doen en er beelden van te maken. Na afloop zijn we van harte welkom bij Tesland in Almere, waar we onder het genot van een door hen aangeboden drankje nog even kunnen nagenieten – en wellicht al wat eerste beelden laten zien.

Doe je mee? Schrijf je dan in op deze pagina
Heb je een model 3, Y of een X of S van na 2022 en kun je custom light shows afspelen? Dan kun je helemaal meedoen aan de show. Heb je een ouder model, dan ben je uiteraard nog steeds van harte welkom, dan geven we je auto een mooie figurantenrol 🙂