Tesla-weekeinde in de Eifel van vrijdag 21 tot zondag 23 juni
07/06/2024

We gaan het weekeinde van 21 tot 23 juni een weekeinde naar de Eifel, om heerlijke Duitse Eifelweggetjes te rijden, en genieten van de natuur in de Moezel omgeving. We hebben 2 nachten hotel met ontbijt en diner zaterdagavond geregeld. Deelname aan deze trip is alleen voor Premium leden, dus als je nog geen lid bent kan je dat op onze Webshop pagina alsnog worden.

We hebben een gezellig hotel bij de Moezel gereserveerd, Hotel Ringelsteiner Mühle in Moselkern aan de Moezel, waar we op ons gemak naartoe rijden. De nadruk bij deze trip ligt namelijk in het gezellig samenzijn van Tesla-rijders en is dus niet als een prestatierit bedoeld. Zo kun je optimaal genieten van de route over de Eifelwegen, waar we wel zoveel mogelijk bij elkaar proberen te blijven gedurende de ritjes.

Programma
Vrijdag 21 juni – reis(mid)dag naar de Eifel
Het is de bedoeling dat we vrijdagmiddag/avond aankomen bij het hotel. Aangezien de deelnemers zeer waarschijnlijk verspreid over de middag en vooral avond aan zullen komen, hebben we geen diner voor deze avond opgenomen.

Zaterdag 22 juni – tourdag en bezoek Burcht Eltz

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt vertrekken we gezamenlijk voor een mooie dagtrip door het prachtige Eifel landschap. We bezoeken het sprookjesachtige kasteel Eltz. Bij terugkomst in ons hotel genieten we van een heerlijk uitgebreid buffet uit de voortreffelijke keuken van het hotel. Tijdens deze trip komen we langs een Ionity locatie met 6 x 350kW laders voor degenen met laadangst.

 

Zondag 23 juni – Cochem – boottocht Moezel – Wittlich en terugrit
Ook zondag starten we met een voortreffelijk ontbijt, waarna we langs de Moezel richting Cochem rijden voor een boottrip van ongeveer een uur, waarbij we de oevers van de Moezel eens vanaf het water kunnen bekijken. Na terugkomst aan wal rijden we gezamenlijk richting Wittlich, waar we onze Tesla’s weer aan de SuperChargers kunnen laven, voordat we de weg huiswaarts vervolgen; ieder kan hiervandaan zijn of haar eigen weg weer vervolgen naar het noorden of noord-westen.

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze trip bedragen € 225,- per persoon in een 2-persoons kamer.
Voor een 1-persoons kamer berekent het hotel de prijs van een 2-persoons kamer, dus als je alleen komt, is het raadzaam een kamer te delen.
Je kunt dit in het inschrijvingsformulier aangeven. De meerprijs voor gebruik van een kamer door 1 persoon is € 110,-.
Bij deze prijs is inbegrepen:
– 2 hotelovernachtingen in een 2-persoons kamer en-suite.
– 2 x ontbijtbuffet in het hotel
– 1 x diner buffet in het hotel
– Toegang tot Burg Eltz op zaterdag
– Boottocht over de Moezel op zondag

Alle lunches, supercharging en drankjes gedurende het weekeinde en het diner op vrijdag zijn voor eigen rekening.

We verwelkomen je graag in het weekend van 21-23 juni! Meld je nu aan voor deze mooie trip via deze link.
Deelname gaat op volgorde van aanmelding; het aantal kamers is beperkt.