Tesla Ownersclub Nederland helpt bij EV Experience
25/09/2022

Ook tijdens deze editie van de EV Experience in Zandvoort waren we als Tesla Ownersclub Netherland weer van de partij, ditmaal op 23, 24 en 25 september 2022. Net als vorig jaar hadden we een aantal clubleden verzameld om te helpen in de pitbox van Tesla en bij de proefritten die gemaakt werden met een aantal performance modellen van Model Y en 3.

De proefritten over het circuit zijn een belangrijk onderdeel van de EV Experience, maar informatie verstrekken, vragen beantwoorden, accessoires laten zien (en ter plaatse verkopen) behoorde ook tot de activiteiten in de Tesla Pitbox. Onze belangrijkste rol was het begeleiden van de mensen richting de proefrit en zorgen dat dit allemaal een beetje ordelijk en in volgorde verliep, want er was zeer veel belangstelling voor.

Op deze plek konden we de mensen goed spreken, ze iets vertellen over onze eigen ervaringen met het rijden in onze Tesla’s, maar ook over de clubactiviteiten.

Naast de activiteiten in en rond de pitbox hebben een aantal van ons wanneer nodig afgewisseld met de bijrijders in de Tesla’s op het circuit. Zo konden we ook die kant een beetje ervaren. Een essentiële training over hoe je een onervaren circuit rijder veilig over dat parcours laat rijden werd gegeven door Wijnand Metz. Hierdoor konden we de ritten veilig en goed onder controle houden. Een geweldige ervaring die een aantal van ons vorig jaar ook al meegemaakt hebben.

Aanwezig dit jaar waren (verdeeld over de dagen): Arjan Jonker, Eddy Kruissink, Erwin Zwikstra, Hans Noordsij, Robert van Gent, Mathé van der Velden, Paul van Goor, Peter van Dam.

Wederom een geweldige activiteit van de Tesla Ownersclub, we hopen volgend jaar weer klaar te kunnen staan.