SuperCharger Meetings
13/02/2024

SuC Meeting 8 juli 2023De SuperCharger Meetings zijn bedoeld om het contact met en tussen onze leden te bevorderen. Het is altijd ontzettend leuk om jullie te ontmoeten, en de geanimeerde gesprekken tussen de deelnemers te volgen. Vele Tesla rijders hebben op deze meetings al dingen geleerd van hun auto die ze nog niet wisten, en antwoord op vragen kunnen krijgen.
Tevens ontmoeten we op deze dagen ook mensen die interesse hebben in Tesla, maar er (nog) niet in rijden. Het overbrengen van het enthousiasme van en soms ook proefritten door de Tesla rijders op deze dagen heeft al diverse nieuwe Tesla rijders opgeleverd.
We hebben in het verleden ook al Tesla Rangers bij de meetings gehad die kleine reparaties ter plekke konden uitvoeren, of diepergaande informatie geven over vragen van deelnemers. Als het in de planning van Tesla past kunnen we hopelijk ook dit jaar weer Tesla Rangers bij de meetings aantreffen. Ook heeft Tesla al eens en nieuwe Model X Plaid ter beschikking gesteld om de deelnemers eens kennis te laten maken met deze ultieme Sport-SUV.
Tevens zijn er regelmatig sponsorbedrijven van de club aanwezig met leuke aanbiedingen of giveaways.
Als je weet dat je komt, kan je je al van tevoren via een email naar info@teslaownersclub.nl aanmelden, maar je kan ook spontaan langs komen.