Supercharger meeting op zondag 8 oktober in Oosterhout
15/11/2023

Op een zonnige zondag,  8 oktober, hebben we weer een gezellige Supercharger bijeenkomst in Oosterhout georganiseerd. We zagen een heel aantal nieuwe mensen, die het gezellig vonden en ook lang zijn blijven hangen. Omdat we bij een SuperCharger stonden zijn er ook altijd nieuwsgierige passanten.

Deze keer was bijzonder omdat we met de hulp van Tesland twee nieuwe Tesla’s (een Model S LR en en Model X Plaid) van een powerlift voor de frunk hebben voorzien. De klus trok de nodige aandacht omdat toch de hele voorkant open ligt. Toch is de installatie helemaal te doen zonder ook maar iets aan de auto aan te passen en hij kan 100% terug in originele staat worden gebracht, mocht dat ooit nodig zijn. In het filmpje zie je het eindresultaat.

Bij La Place hadden we een leuke koffie, lunch en diner aanbieding gekregen en daar werd gretig gebruik van gemaakt, ook La Place was erg tevreden. Een lichtshow kon niet ontbreken en we wisten 10 Tesla’s te verzamelen voor de “traditionele” show die nog steeds veel aandacht trekt, ook al was het overdag.

Het was opnieuw een hele leuke ontmoeting met geïnteresseerden en we hebben er een ‘aftermovie’ van gemaakt. We kijken alvast uit naar een volgende editie.

Door Peter V.