Samenwerking TOCNL met Hankook Tires
07/03/2024
Hankook tires, een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld, heeft grote stappen gezet in de wereld van EV’s met de ontwikkeling van speciale banden voor EV’s die de krachten die bij elektrisch rijden beter op kunnen vangen dan gewone banden, de ION-serie. Vanaf een blanco vel op de tekentafel specifiek voor onze EV ontwikkeld. Deze banden zijn als zomer-, winter- en All-Weather banden leverbaar. De techniek van deze banden komt tevens voort uit de exclusieve samenwerking van Hankook Tires met de Formule-E. Nieuwe technieken die daar bij de ontwikkeling van de high-performance banden worden gebruikt, worden ook gebruikt voor de ION EV-banden.
De Tesla Owners Club Nederland is een samenwerkingsovereenkomst met Hankook Tires aangegaan, waarbij onze leden onder andere extra voordeel kunnen behalen op Hankook banden door gebruik te maken van speciaal voor ons beschikbaar gemaakte vouchers. Tevens ontvang je een leuk presentje van Hankook als lid van de Tesla Owners Club. Deze voucher codes zijn via email bij ons aan te vragen. Kijk op de EV Tire shop website voor meer informatie over de Hankook banden en beschikbaarheid daarvan.
Voor onze leden hebben wij de volgende voordelen bij Hankook kunnen behalen:
  • 20% extra korting op de al lagere prijzen van de shop website door middel van een bij ons via email op te vragen voucher code voor EV-banden.
  • 100% cash-back van de montagekosten van iON-banden met een maximum van € 35 per band door de factuur daarvan naar info@evtire.shop te sturen. Banden worden bij bestelling direct naar de garage van je keuze verzonden.
  • Een Hankook FLSK ThermoBottle voor de eerste orders van 4 banden van onze leden.
  • Geldig tot en met juni 2024, waarna zoals het er nu naar uit ziet deze actie voor winterbanden voortgezet kan worden.

Alle aankopen en communicatie over de aankopen en cash-back actie na het verkrijgen van de kortings voucher lopen uitsluitend via de EV Tire shop. De Tesla Owners Club en Hankook zijn hier verder geen partij in.
Hankook biedt een 100% tevredenheidsgarantie gedurende 2 weken. Meer hierover kun je hier lezen.

Ook zullen we de komende tijd evenementen samen met Hankook gaan ontwikkelen en zal Hankook op een aantal SuperCharger meetings aanwezig zijn met demo’s. Jullie zullen daar spoedig meer over horen.
Meer weten over Hankook ION banden? Bekijk dan de artikelen op AutoweekAutomotive en de special van Automotive over de ontwikkeling van Formule-E banden en de doorwerking daarvan op EV-banden.