Puzzelrit Lingestreek 4 mei 2024
01/02/2024

 

Op zaterdag 4 mei gaan wij een leuke puzzelrit organiseren van Papendrecht langs de Linge en door de Betuwe naar Tiel. Aan deze rit kan je met je gezin deelnemen; ook kinderen zullen hier veel plezier aan beleven. Omdat het een puzzeltocht is, waarbij soms goed naar de omgeving gekeken moet worden, is het niet raadzaam om alleen te rijden.

Hierbij de details en de mogelijkheid je in te schrijven. Het aantal Tesla’s die deel kunnen nemen is beperkt, schrijf je dus snel in!

We zullen om 9:00 samenkomen op het Marktplein in Papendrecht, waar we nog even goed wakker kunnen worden met een kopje koffie/thee/limonade en de routebeschrijving wordt uitgedeeld. Vervolgens gaan we al direct hier beginnen met de puzzelvragen en op weg. We stoppen een aantal keer om enkele bezienswaardigheden te bezoeken, zoals een bezoek aan een mooi dorp, een fort en een kleine dierentuin.

Aan het einde van de tocht en met heel wat nieuw vergaarde kennis eindigen we in Tiel, waar we weer samenkomen om te genieten van een kopje koffie/thee/limonade met wat lekkers. We lopen dan samen met iedereen de antwoorden van de vragen door en kondigen dan ook de winnaars van de puzzelrit aan. Uitereerd zijn er leuke prijsjes voor de winnaars.

Na afloop is er (optioneel) de mogelijkheid om nog gezellig samen te dineren voor diegenen die nog wat langer willen blijven.

De bijdrage voor dit evenement is voor Premium leden € 10,- per persoon, en voor niet-Premium leden € 15,- per persoon. deze kosten zijn inclusief een drankje met wat lekkers bij aankomst en prijsuitreiking.
Voor de liefhebbers is er een aansluitend 3-gangen diner. Hiervan zijn de kosten € 45,- per persoon inclusief een eerste drankje. Voor kinderen is er een Toekan menu beschikbaar voor € 15,-.

Je kunt je opgeven voor het evenement door een email te sturen naar info@teslaownersclub.nl onder vermelding van het aantal personen in de auto, en of je ook deel wil nemen aan het diner. Wij zullen je dan een betaalverzoek sturen voor het totaal bedrag.

Mocht je nog geen Premium lid zijn: je kunt je alsnog opgeven vóór de aanmelding voor het evenement. Dat kan hier in onze webshop. De kosten voor het Premium lidmaatschap zijn 45,- per kalenderjaar.