Make-A-Wish – Wensrit van Kaouthar 25-01-2024
07/02/2024

Benaderd door de Make-A-Wish Stichting, hebben wij 3 auto’s met chauffeurs geregeld om de wens van Kaouthar in vervulling te laten gaan. Alvorens werd duidelijk aangegeven wat de planning was en wat wij konden verwachten en doen. We keken er enorm naar uit!

Op de dag van Kaouthar’s Discoparty is het aan ons om te laten zien dat je met een Tesla een discofeest overal kunt vieren. Een spectaculaire lichtshow en knallende muziek passen natuurlijk perfect bij ons.

Kaouthar werd in een roze limousine naar de locatie gereden waar wij haar opwachtten, geheel in de stijl van de disco. Precies op tijd staan we klaar en zodra ze uit de limousine stapt, ziet ze de 3 Tesla’s staan. Met een grote glimlach en vol spanning loopt ze voorzichtig naar de Tesla’s toe om ze van dichtbij te bekijken. Eerst de rode S, want rood is toch wel een mooie kleur. Dan de grijze X met de vleugeldeuren, oh wat gaaf! En dan de blauwe Y, ook erg stoer. Nadat alle Tesla’s van dichtbij zijn bekeken, starten we de lichtshows.

De lichtshows worden met volle bewondering bekeken. Kaouthar geniet volop van de show en vindt het prachtig. Aan het einde van de derde lichtshow openen we de frunk van de Model X, want er zijn ook nog cadeaus vanuit Tesla speciaal voor Kaouthar: een witte Tesla-hoodie en een echt schaalmodel van de rode S.

Daarna wordt er natuurlijk nog even gereden en kiezen we voor de Model X PLAID, die natuurlijk het allersnelst is. Tijdens de rit zoeken we een plek op om de launch mode te activeren. De grote glimlachen tijdens deze lancering zijn geweldig! Eenmaal terug van de rit is het tijd om afscheid te nemen van Kaouthar en haar nog een hele mooie rest van de dag te wensen. We kunnen zien dat het een diepe indruk heeft achtergelaten en daar doen we het voor.

Wij wensen Kaouthar en haar familie nog het allerbeste toe en hopen dat deze droomdag nog lang in hun herinnering zal blijven.

Dikke knuffel,
Team TOCNL