Ga je in januari 2024 mee naar GigaFactory in Berlijn?
03/12/2023
Op 19 januari 2024 krijgen we de kans om met een groep van onze leden de GigaFactory in Berlijn te bezoeken. We zijn uitgenodigd voor een tour in de fabriek, die uiteraard in bedrijf is. Ook de onlangs geopende gastenlounge kunnen we gaan ervaren. Daaromheen stellen we een programma samen om als groep een onvergetelijk weekend te ervaren.  

Dat onvergetelijke weekend start al bij vertrek uit Nederland, waar we als groep naar Berlijn kunnen rijden. We maken een route met mogelijke Superchargers en zorgen voor een speciale Whatsapp-groep zodat we voorpret kunnen delen. Het samen op rijden blijkt een leuke manier om elkaar te leren kennen. Je kunt ook zien waar elke auto zich op de weg bevindt, als je daar zin in hebt. 

We hebben een programma samengesteld, waar je naar eigen behoefte en voor eigen rekening aan mee kunt doen: 

Programma (ter indicatie, kan nog wijzigen): 

Donderdag 18 januari:

Vertrek uit Nederland, incl. gemengd laadstops en bijeenkomsten bij Superchargers.
18.00 uur: aankomst in het hotel.
19.00 uur: diner (eigen kosten) voor alle deelnemende leden in de stad 

Vrijdag 19 januari: 

10.00 uur: informatiebijeenkomst in hotel, uitdelen goodiebags. Daarna gezamenlijk vertrek naar GigaFactory waar we in ieder geval het laatste stuk met de TeslaTrain reizen. Onderweg is er gelegenheid om in je eigen lunch te voorzien. 

13.30 uur: aankomst GigaFactory Berlijn voor de veiligheidsbriefing en securitycheck. De rondleiding begint stipt om 14.30 uur. Wie niet tijdig bij de veiligheidsbriefing is, wordt niet toegelaten tot de tour. De tour duurt ongeveer 2 uur. 

17.00 uur: groepsfoto voor GigaFactory Berlijn en terugreis naar de stad. 

19.00 uur: diner (eigen kosten) voor alle deelnemende leden. 

Zaterdag 20 januari:  

Gezamenlijk ontbijt in hotel en verder vrije invulling of terugreis naar Nederland. 

Alle onderdelen (hotel, diner, vervoer, supercharging) zijn voor eigen rekening. Wij faciliteren een en ander door reserveringen te maken bij restaurants en garantie op kamers en tarief bij een hotel waar we als groep kunnen verblijven.

Het is natuurlijk geen vereiste om aan het hele programma mee te doen, als je daar geen zin in of tijd voor hebt. We raden je wel aan alvast de avond vóór de tour in Berlijn te zijn, om te voorkomen dat je (door onvoorziene omstandigheden onderweg) te laat komt voor de veiligheidsbriefing. Ben je te laat, dan kun je niet meer mee. Je bent je aanbetaling kwijt en kunt niet meer bij een volgende tour mee loten.  

Kosten deelname aan de tour
De tour in de fabriek zelf wordt aangeboden door Tesla, wij vragen je vanuit de Owners Club wel een deelnamebedrag (zodat we zeker zijn dat je komt, organisatiekosten zijn gedekt en een leuke tas met goodies kunnen organiseren).

Indien je wordt ingeloot is je deelname definitief zodra je het deelnamebedrag van 95 euro hebt betaald. Een ticket is op naam en kan niet worden overgedragen aan iemand anders. Kom je niet zonder tijdige afmelding, dan krijg je de deelnamekosten niet terug.  

We vinden het cruciaal dat de tickets gaan naar mensen die écht heel graag willen. Mocht er iets zijn, of je kunt toch niet op deze data. Meld je dan z.s.m. bij de club, zodat we een passende oplossing kunnen vinden en iemand van de wachtlijst je ticket kunnen geven.  

De deelnameprijs is 95 euro. 

Hotel
Wij gaan een prijsafspraak maken met een hotel in Berlijn, zodat iedereen zijn of haar eigen kamer kan boeken tegen deze prijs en we als groep in hetzelfde hotel verblijven. Het hotel is uitgezocht op ligging in de stad, niet te duur (ca 120 euro per kamer per nacht) maar wel voldoende luxe en – heel belangrijk – een goede plek om betaalbaar (ca 25 euro/dag) de auto te kunnen parkeren (en opladen). Op vrijdag is ook in dit hotel de informatiebijeenkomst. Extra informatie ontvang je zodra je ingeloot bent.  

De trekking vindt plaats op zondag 10 december om 15.00 uur, waarna de winnaars een persoonlijk bericht van ons ontvangen.  

Opmerking! Betaling deelnamebedrag dient uiterlijk 15 december te zijn voldaan, anders wordt het ticket vrijgegeven aan de volgende persoon op de wachtlijst. 

Competitievoorwaarden
Alleen Premium leden van de club kunnen deelnemen aan de loterij.  

Ben je nog geen Premium lid, maar wil je wel kans maken? Meld je dan eerst via onze website aan als Premium lid, voordat je je opgeeft voor de trip naar Berlijn. Er wordt geloot per persoon, dus het kán zijn dat jij wordt ingeloot maar je partner (die ook zelf lid is) niet. Minimale leeftijd is 18 jaar. 

De deelnemerslijst wordt vooraf naar Tesla verzonden voor een veiligheidscontrole. Journalisten en professionele influencers moeten dit aangeven bij aanmelden.  

Vaak worden zij door Tesla geweigerd voor deze consumententours.
Foto- en video-opnamen in de fabriek zijn niet toegestaan. Je kunt niet deelnemen als je al eerder met de Tesla Owners Club een reis naar GigaFactory hebt gemaakt. 

Deelnemen
De inschrijving liep van 3/12-2023 t/m 9/12-2023
NB: door deel te nemen aan de wedstrijd ga je ermee akkoord dat wij bepaalde informatie delen met Tesla om te verifiëren of u aan alle vereisten en voorwaarden voor deelname voldoet en voor het verzenden van een bevestiging per e-mail.