Cyberquad voor kinderen
02/12/2023

Na de uitlevering van de eerste Tesla Cybertrucks een paar dagen geleden en waar we in Nederland nog wel een tijdje op zullen mogen wachten, als ze al ooit leverbaar worden op het Europese vasteland, is er sinds kort iets leuk beschikbaar wat er toch wel bij in de buurt komt.

Kennen jullie nog de mini-Tesla, de kleine Tesla waarin twee kinderen konden plaatsnemen en rondjes konden rijden. Nu is er sinds vorige maand een Cyberquad voor kinderen beschikbaar. Het is natuurlijk geen Cybertruck, maar wel al iets waarmee je aan de hoekige vormen van de Cybertruck kan beginnen wennen.

Cyberquad voor kinderen is geïnspireerd op ons Cybertruck-ontwerp. Deze speelgoedauto heeft een volledig stalen frame, een beklede stoel en achtervering met schijfremmen achter en LED-lichtbalken. Hij heeft 2 snelheidsstanden met een maximumsnelheid van 13 km/u, een achteruitstand en een actieradius tot 19,3 km. Cyberquad is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Het geheel weegt ongeveer 50 kg en is vanaf nu beschikbaar op shop.tesla.com voor 1990 euro. Dat is natuurlijk een smak geld, maar wie weet kan je binnenkort hem ook wel bestellen met je referraltegoeden. Leveringen beginnen de komende weken.

Dimitri V.

Afbeeldingen copyright Tesla