Lights of Hope lichtshow 7 augustus in Waalwijk
05/08/2024


Op woensdag 7 augustus verzamelen we in de omgeving van Waalwijk voor een last minute lightshow. Een vriend van Simon Pollock, uit Venezuela, opperde het idee en de ‘Lights of Hope’ show werd geboren. Wij ondersteunen het initiatief vanuit de wens voor hoop, vrede en solidariteit voor iedereen in de wereld die dat nodig heeft. Je kunt je bij ons aansluiten (voeg je dan bij onze speciale whatsappgroep voor de lightshows) of individueel meedoen*. Alle benodigde informatie geeft Simon via zijn website: https://xlightshows.io/light-shows/venezuela/. Je moet je dan alleen als ‘free member’ opgeven.
Het adres in Waalwijk is Parking Hoefsvenlaan 2 in Waalwijk. https://maps.app.goo.gl/zAxbszR98Kj7kfcy5

Een handleiding hoe een Lightshow te installeren op een USB-stick en hoe de lightshow gesynchroniseerd te starten staat op onze website op de nieuwe ‘tips’ pagina.

*Initiatieven om elders deze lightshow te organiseren, al is het maar met een paar auto’s, zijn ook welkom. Simon gaat alle video’s samenvoegen tot 1 video van alle activiteiten in de wereld. Video’s kunnen tot en met vrijdag 9 augustus ingezonden worden naar Simon.